Utstillere

på Bryllupsevent 2019


Her kan du se nærmere på alle de eksklusive utstillerne som er med på Bryllupsevent 27. oktober. Utstillerne vil stå parate til å hjelpe deg med spennende messetilbud, nyheter, smaksprøver og inspirasjon til din drømmedag. Vi gleder oss til å få besøk av dere!


ATvinn AS

Bryllupskjøring

Eksklusiv bryllupskjøring tilbys i staselig og meget sjelden bil fra 1930: Marmon Big-eight Phaeton, 7-seter kabriolet. Så vidt meg bekjent, en av to i verden. Marmon ble produsert for «fiffen» i USA, og kostet i sin tid over ti ganger mer enn en T-Ford. Bilen er ikke restaurert, men pusset med god hjelp, utallige timer og masse kjærlighet.

Telefon: 906 26 908 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Bjørklund

Gullsmed

Bjørklund er en klokke- og smykkekjede, med fysiske butikker spredt utover Norge. Vårt mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg smykker og klokker til alle anledninger. Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Dyrt eller billig – hos oss skal du finne noe som gleder både deg selv og noen du er glad i.

Telefon: 22 72 85 50 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Dromedar Bakeriet

Konditori

Våre fantastiske flinke konditorer lager bryllupskake etter dine ønsker og bestillinger.

Telefon: 941 58 143 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Human-Etisk forbund

Vielse
Human-Etisk Forbund er et humanistisk livssynssamfunn som arbeider for å videreutvikle humanismen og bidra til at mennesker kan praktisere det humanistiske livssynet. Forbundet har over 89 000 medlemmer, og er en av de største livssynsorganisasjonene i Norge utenfor Den norske kirke.

Telefon: 73 80 64 80 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Kulinarisk Fanatisme

Catering

Vår visjon er å lage rustikk hjemmelaget mat av høy kvalitet, med innslag fra premierte småskalaprodusenter. Alle retter er laget fra bunnen av, og vi legger stor vekt på den gode smaken. Dere kan velge mellom gourmet, rustikk streetfood, tapas og smakfulle buffeter med både varm og kald mat.

Telefon: 920 24 340 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Kvilhaugen Gård

Mat og selskapslokaler
Bryllupsdagen er en av de viktigste dagen i livet. En dag man alltid kommer til å tenke tilbake på og minnes. Velg derfor lokale med omhu. Vi på Kvilhaugen Gård har lang erfaring og profesjonell kompetanse til å gjøre deres opplevelse uforglemmelig.

Telefon: 73 600 630 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Multifoto

Fotograf
Vi tar bryllupsbildene som dere kan ha glede av resten av livet. Å ha med seg en profesjonell fotograf på bryllupsdagen, betyr at dere kan være trygge på at dere sitter igjen med bilder som er av beste kvalitet. Dermed kan dere konsentrere dere om det som er viktig denne dagen, nemlig dere to.

Telefon: 968 00 000 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


papir & design

Trykksaker

Med en stor lidenskap for papir og lekker, funksjonell design ønsker vi å inspirere deg til å skrive, tegne, ta vare på bilder og minner, gjøre arbeidsrommet lekkert og planlegge med stil! I en mer digitalisert hverdag vil vi ta deg med til den gode følelsen ved å notere i en lekker notatbok, lime inn de fineste bildene i et vakkert fotoalbum, og gjøre det hele mer personlig.

Telefon: 73 50 46 40 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Retro

Klær

Telefon: 73 52 76 30 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Salong Perlen Brud og fest

Brudesalong
Din bryllupsdag er vår lidenskap! Vår visjon er at du som kunde skal føle deg ekstra godt ivaretatt og avslappet hos oss. Senk skuldrene og la oss få hjelpe deg med alt fra drømmekjolen til styling av hår, negler, vipper og make up.

Telefon: 73 20 05 34 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Salong Perlen

Frisør
Vi har lang erfaring med brudefrisering og brudemakeup. La oss ta ansvaret for å få frem det beste av deg. Vi vet hva som vil kle deg og er veldig opptatt av at det skal være du som går opp kirkegulvet og ikke en de ikke kjenner igjen.

Telefon: 73 20 05 34 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Tilbords Solsiden

Gave og gaveliste
Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge riktige gaver. En god liste gjør det enkelt for gjestene å gi brudeparet en gave de virkelig ønsker seg, vakkert pakket inn. Noe de kan glede seg over og dekke på med i mange år. Vi har Norges mest omfattende og største bryllupsliste. Når brudepar oppretter gaveliste hos oss blir den tilgjengelig i alle butikken våre og på tilbords.no. Vi har også fine gaver til brudepar som oppretter bryllupslist hos oss.

Tlf: 73 53 51 27 | E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Copyright © 2020 - Trondheimsbryllup.no
All photographs and content on this page is copyrighted to Trondheimsbryllup.no,
and may not be distributed or used without written permission.

All rights reserved - Alle rettigheter reservert